top of page

Terapia japoneza cu apa: curata organismul, energizeaza si vindeca!


Terapia japoneza cu apa: curata organismul, energizeaza si vindeca!

Apa este o adevarata sursa de viata si un element fundamental pentru fiecare functie a corpului. Fara suficienta hidratare este imposibil sa ne imaginam un organism sanatos.

Apa potabila este buna pentru sanatate si este primul lucru care se recomanda persoanelor pentru a se simti mai bine. Din pacate, in epoca moderna, suntem bombardati cu tot felul de chimicale si medicamente si uitam cat de importanta este apa pentru sanatatea organismului nostru.

Am gasit o recomandare interesanta care este foarte familiara poporului japonez. Este o terapie cu apa calda, din cele mai vechi timpuri, si care a fost actualizata in al doilea razboi mondial.

Medicina traditionala japoneza recomanda consumul de apa calda imediat dupa trezire, acesta fiind unul dintre cele mai sanatoase obiceiuri, efectele pozitive asupra organismului fiind confirmate si de oamenii de stiinta.

Cum functioneaza de fapt aceasta terapie japoneza?

Terapia japoneza cu apa da rezultate excelente si actioneaza ca un medicament natural pentru tratarea mai multor boli: meningita, diabetul, gastrita, durerile de cap, astmul, bronsita, artrita, epilepsia, problemele cu inima, grasimile din sange, boli ale rinichilor si tractului urinar, tulburari nervoase, tumori, boli ale ochilor, tulburari menstruale, stari de rau generale, pierderea de energie si curatarea organismului.

Cum procedam?

Dimineata, imediat dupa trezire si dupa spalarea dintilor trebuie sa bei 4 pahare de apa calduta, aproximativ 640 ml. Dupa ce bei apa, in urmatoroarele 45 min nu ar trebui sa mananci sau sa bei nimic altceva.

Aceasta terapie mai recomanda consumul de apa calda atat in timpul meselor cat si la 15 minute dupa servirea lor.

Terapia ofera rezultate excelente in tratamentul urmatoarelor boli astfel: 1. Hipertensiune arteriala (30 zile) 2. Gastrita (10 zile) 3. Diabet zaharat (30 zile) 4. Constipatie (10 zile) 5. Cancer (180 zile) 6. Tuberculoza (90 zile) 7. Artrita - pacientii ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana, iar in urmatoarle 2 saptamani - zilnic.

Sfatul nostru este ca acest mod de a consuma apa sa intre in rutina ta zilnica.

Nu exista contraindicatii ale acestui tip de terapie cu exceptia faptului ca poate cauza frecventa urinara.

Cei care au dificultati in a incepe ziua cu mai mult de ½ l de apa, mai ales cei batrani si bolnavi, sunt sfatuiti sa inceapa cu mai putin si in mod constant sa creasca pana la 4 pahare dimineata.

Pe internet puteti gasi mai multe marturii de la oameni care si-au imbunatatit starea de sanatate si sunt mai energici datorita acestei terapii cu apa.

Japonezii sunt unul dintre cele mai sanatoase si mai longevive popoare din lume, lucru demonstrat si de faptul ca in 2008 au inregistrat mai mult de 33 de mii de oameni in varsta de peste 100 de ani.


Featured Posts
Postările vor apărea în curând
Rămâi pe recepție...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nu există încă nicio etichetă.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page